Ladies Night bij De Jongs Autobedrijven

damesavond n Wie De Jong zegt, denkt aan auto's. Als je ladies night zegt, dan denk je aan een gezellig avondje uit. Dat wordt op woensdag 4 oktober gecombineerd.

De Jongs Autobedrijven, willen graag dat dames de auto beter leren kennen. De vrouw van vandaag is, en wil, veel minder afhankelijk zijn, dan vroeger. Zelfstandig is de term die hoogtij viert deze dagen.

We willen nu met en voor u werken aan zelfredzaamheid. Dat doen we middels deze avond om de kennis en ontwikkeling te ondersteunen, het beloofd een interessante workshop te worden. Daarom organiseren we een "Ladies Night", waar we de showroom aantrekkelijk aanvullen. Beachboetiek zal leuke nieuwe damesmode tonen. Bij Marjo geeft een demonstratie van bloemschikken en vormgeving. Haar collega geeft een demonstratie van sieraden maken en schoonmaken. Peter den Elzen Kaas en delicatesse, zal er zijn voor de innerlijke mens. Vitaliteit Centrum Katwijk aan den Rijn, zal alle inhoudelijke disciplines tonen en demonstreren waar mogelijk; MT-SW zal massages en of bekken instabiliteit of mindfullness-antwoorden kunnen geven, Haptonomie Katwijk kan uitleggen wat Haptonomie is en Praktijk Samen Gezond, kan uitleg geven betreft leefstijl middels voedings- bewegings- advies. Daarnaast zal de cover band ACE de avond muzikaal ondersteunen.


De Ladies night duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Aanmelden kan via info@dejongsautobedrijven.nl Geef even aan met hoeveel personen je komt.


Koffieochtend Hanna

Koffie n Op woensdag 11 oktober hoopt de vrouwencontactgroep 'Hanna' weer een koffieochtend te houden. Liesbeth van der Plas is uitgenodigd om te komen spreken.

Liesbeth vindt het heerlijk om met het evangelie bezig te zijn en steeds weer verwonderd en onder de indruk te raken van Gods genade.

De plaats van ontmoeting is in een van de zalen van de Triumfatorkerk, Piet Heinlaan 9. Vanaf 9.15 uur is men welkom en staan de koffie en thee klaar. De ochtend begint om 9.30 uur en zal om 11.30 uur worden afgesloten. Ook is er deze ochtend kinderoppas. Er wordt deze morgen een collecte gehouden voor de onkosten. Iedereen is welkom.


Cursus filosofie bij K&O

cursus n Op donderdag 5 oktober start er bij K&O Katwijk een cursus Filosofie

In de filosofie is de mens steeds meer op de voorgrond getreden als een zelfstandig denkend en handelend subject. Hiermee worden impliciet verantwoordelijkheden verondersteld en toegeƫigend. Een legitieme vraag die steeds weer opdoemt is die naar zelfkennis: ken ik mijzelf en ben ik altijd dezelfde persoon geweest? Is het mogelijk dat ik mijzelf als kennisobject kan onderzoeken of is het een kwestie van begrenzing? Waar haal ik de kennis over mijzelf vandaan en is dat meteen de waarheid?
Voor informatie over data, tijden en prijzen: K&O Katwijk, Sluisweg 16, tel. 4016400, www.kenokatwijk.nl.