Gratis kinderfilm in bibliotheken

Film n Kinderboekenweek 2017! Leuk om met elkaar in de bibliotheek een coole jeugdfilm te bekijken. Op woensdagmiddag 11 oktober om 14.00 uur draait in de Hoofdbieb en Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever dezelfde vrolijke jeugdfilm.

Er was eens een 7-jarig jongetje dat niet goed kon lezen. Hij heette Natanaël. Wanneer zijn tante Eléonore hem een bibliotheek met wel 100 boeken nalaat, weet hij niet wat hij ermee moet.

Maar dan komt hij achter het grote geheim: de sprookjesfiguren uit de boeken komen tot leven! Alice in Wonderland, de Boze Fee en Kapitein Haak vragen Natanaël om hulp omdat de sprookjes voor altijd dreigen te verdwijnen. Natanaël moet de magische inscriptie in de bibliotheek ontcijferen. Lukt het hem zijn kleine sprookjesvriendjes te redden? Een pakkend verhaal voor kinderen vanaf 6 jaar.


Gratis

De toegang voor beide filmvoorstellingen (in de Hoofdbieb of in Bibliotheek Hoornes) is gratis. Schuif maar lekker aan, maar vol is vol. Voor kinderen die moeite hebben zonder begeleiding de film te bekijken, is het prettig als er een ouder of verzorger meekomt.