Afbeelding
Foto:

Burgemeester bezoekt De Brug

werkbezoek n Burgemeester Visser heeft op 20 september een bezoek gebracht aan de ggz instelling voor verslavingszorg De Brug aan de Schaepmanstraat in Katwijk. Aansluitend bezocht hij de werkervaringsplaats De Brug Kringloop in 't Heen.

Hij toonde veel belangstelling voor het werk wat ook blijkt uit zijn tweet: "Indrukwekkend voor mij wat er bij GGZ @debrughelpt gebeurt op het gebied van verslavingszorg. Kringloopwinkel draagt bij aan het doel."
De Brug is ook dit jaar weer gecertificeerd voor het Kwaliteitskeurmerk HKZ. Tevens is uit een routine-onderzoek van de inspectie voor de Gezondheidszorg gebleken dat De Brug aan alle voorwaarden voldoet.


Zangavond in de Dorpskerk

samenzang n Op donderdagavond 28 september zal de eerste uit de serie maandelijkse zangavonden worden gehouden in de Dorpskerk.

De aanvang is 20:00 uur. We hopen dan met elkaar bekende en aansprekende liederen te zingen rond het thema 'God's Koninkrijk'.
Arjan Wolfswinkel zal het orgel bespelen en Dirk-Jan Blom en Jaco de Vreugd verzorgen op de trompet het muzikaal intermezzo samen met de organist. Zoals gebruikelijk zal de samenzang worden afgewisseld met koorzang. Deze zal dit maal worden verzorgd door Mannenkoor Jeruël uit Rijnsburg.
De toegang is gratis en na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee, elkaar te ontmoeten en na te praten.


Tocht over elf stranden

Wandelen n Op zaterdag 7 oktober houdt de Hartstichting een wandeltocht, die over 11 stranden gaat.

De tocht loopt van Bloemendaal tot Hoek van Holland. Deze wandel- of hardlooproute kan alleen of in een team worden afgelegd en bij elke stempelpost kan worden gestart. De stempelposten staan op de stranden van Bloemendaal, Zandvoort, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Scheveningen, Den Haag Zuiderstrand, Kijkduin, Ter Heijde, 's-Gravenzande en Hoek van Holland.