Voor zangers die meer willen is er de cursus Zing met Passie. | Foto: PR
Voor zangers die meer willen is er de cursus Zing met Passie. | Foto: PR Foto:

Uniek zangproject rond Matthäus Passion

passion n Wie vindt zingen leuk en wil er meer van wil weten om het vooral beter te kunnen? Voor hen is er een unieke zangproject onder leiding van zangcoach Marcel den Dulk voor zangers tussen 18 en ca. 35 jaar.

Acht avonden van een uur gaat Marcel op enthousiaste en intensieve wijze met de zangers aan de slag. Hij leert je de techniek, zuiverheid, performance en het lezen van bladmuziek. Het is voor iedereen die zingen leuk vindt. Enige interesse in klassiek repertoire is welkom.


Het unieke aan dit project is namelijk dat de muziek van de Matthäus Passion van J.S. Bach de basis vormt. Dit werk kenmerkt zich door de prachtige melodielijnen en is dus bij uitstek geschikt voor dit zangproject. Een mooie gelegenheid ook om kennis te maken met dit meesterwerk. Gaandeweg zal je begrijpen waarom dit werk door velen wordt aangemerkt als het mooiste ooit gemaakt.


Het doel van dit zangproject is dat men nóg meer plezier beleeft aan zingen, simpelweg omdat je het beter kan. De mogelijkheid bestaat dan ook, dit is natuurlijk niet verplicht, om eventueel mee te zingen bij een uitvoering van de Matthäus Passion.


Het project beslaat acht dinsdagavonden van 19.00 tot 20.00 uur en start op 10 oktober in Het Anker aan de Voorstraat. Er is ruimte voor maximaal 16 deelnemers dus meld je snel aan. Dit kan tot uiterlijk 5 oktober. Deelname kost € 12,50. Zing je niet mee met de uitvoering dan brengen we dit bedrag in mindering op het entreebewijs.


Wie geïnteresseerd is of vragen heeft kan een mail sturen naar wuls@kpnmail.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd.