Diana Kuijt won het Boeket van de Maand voor haar zus Elsa Haasnoot. René Ravensbergen van De Uiver overhandigde dit aan de dames | Foto: PR
Diana Kuijt won het Boeket van de Maand voor haar zus Elsa Haasnoot. René Ravensbergen van De Uiver overhandigde dit aan de dames | Foto: PR Foto:

Boeket van de Maand

uiver n "Het boeket van de maand augustus is gewonnen door mevrouw Diana Kuijt voor haar zus Elsa Haasnoot.

Diana Kuijt is getrouwd en heeft een dochter en een zoon. Zij werkt al vele jaren met veel plezier bij restaurant "Het Wapen van Katwijk". Verder maakt zij dat haar huis lekker knus en gezellig wordt door bloemen, planten en woonaccessoires neer te zetten. Elsa Haasnoot is getrouwd; heeft een dochter en werkt al jaren als interieurverzorgster bij recyclebedrijf Van Leeuwen. Decoratief bezig zijn met groen is één van haar hobby's. Verder houdt zij van reizen, is ze lid van het Ierse koor Why not en gaat ze ook graag winkelen. Volgend jaar is het dubbel feest; ze hopen dan beiden hun 25-jarig huwelijksfeest te vieren.
Wilt u ook eens het boeket v/d maand winnen? Ga dan naar onze Facebookpagina en volg ons of kom langs in ons tuincentrum aan de Rijnstraat 141. Wie weet bent u de volgende winnaar van zo'n fleurig boeket."