De Kanarievogel houdt zaterdag de eerste vogelbeurs van het nieuwe seizoen. | Foto: PR
De Kanarievogel houdt zaterdag de eerste vogelbeurs van het nieuwe seizoen. | Foto: PR Foto:

De Kanarievogel start weer met Vogelbeurzen

vogels n Op zaterdag 16 september houdt vogelvereniging De Kanarievogel van 12.00 tot 15.00 uur de eerste vogelbeurs van het nieuwe seizoen in het clubgebouw van Stichting Kleindierensport Katwijk aan de Oude 's Gravendijckseweg 2a. Iedereen is welkom.

Inmiddels hebben de vogelbeurzen van De Kanarievogel hun vaste plekje in de kringen van vogelliefhebbers verworven. Na de gebruikelijke zomerpauze gaat in september het nieuwe beursseizoen start. Tot en met april 2018 wordt weer iedere derde zaterdag van de maand een vogelbeurs georganiseerd. De eerste staat gepland voor zaterdag 16 september.

Lid van De Kanarievogel of geen lid, op zaterdag 16 september kan iedereen terecht in het clubgebouw van De Kanarievogel aan de Oude 's Gravendijckseweg om vogels te ruilen, te verkopen, van anderen over te nemen, etc. Het afgelopen seizoen werd van deze mogelijkheid steeds meer gebruikt gemaakt.

Wil je overtollige vogels verkopen dan mogen maximaal 2 vogels in één kooi geplaatst worden. 'De Kanarievogel' stelt hiervoor gratis kooien ter beschikking. Ben je op zoek naar voor de vogelliefhebberij benodigde toebehoren? Op de beurs is ook op dit gebied van alles te vinden.


Voor zowel leden als niet-leden is toegang tot en deelname aan de beurs gratis.