Immanuël gaat van start met een nieuw seizoen. | Foto: PR
Immanuël gaat van start met een nieuw seizoen. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Immanuël start nieuw seizoen

Koor n Na een succesvol verlopen seizoen hoopt het Christelijk Gemengd Koor Immanuël op 1 september weer de repetities te hervatten.

Met veel dankbaarheid wordt terug gekeken op het afgelopen seizoen met o.a. prachtige Paasconcerten in Ede en in de Oude Jeroenskerk te Noordwijk. Ook de zangmiddag in de Nieuwe Kerk voor ouderen vanuit de diverse tehuizen in de gemeente Katwijk en Rijnsburg, was indrukwekkend.
In het nieuwe seizoen 2017/ 2018 worden diverse uitvoeringen verzorgd onder leiding van hun deskundig en gedreven dirigent Peter Burger uit Waddinxveen.
Als eerste op vrijdag 6 oktober hoopt het koor mee te werken aan een grote Koor en Samenzangavond in de Nieuwe Kerk te Katwijk ten behoeve van de Stichting Steun Messias belijdende Joden. Op 25 November wordt meegewerkt aan een zangavond in IJsselmonde en op 21 december aan het Kerstconcert in de Oude Kerk in samenwerking met mannenkoor Eben Haëzer uit Katwijk.
Een ieder die van het zingen van psalmen, gezangen en geestelijke muziek houdt, is welkom om bij de eerste repetitie van het nieuwe seizoen op vrijdag 1 september, vanaf 19.30 uur, aanwezig te zijn in de Oranjezaal van 't Anker aan de Voorstraat.