De man van winnares Joan Ouwehand nam het boeket van de maand augustus in ontvangst van René Ravensbergen van De Uiver. | Foto: PR
De man van winnares Joan Ouwehand nam het boeket van de maand augustus in ontvangst van René Ravensbergen van De Uiver. | Foto: PR Foto:

Boeket van de maand

uiver n Het boeket van de maand augustus is gewonnen door Joan Ouwehand en is uitgereikt aan haar man Martin en zoon Troy, omdat Joan Ouwehand wegens ziekte niet kon komen. Joan Ouwehand is getrouwd met Martin en samen hebben zij twee kinderen; een jongen en een meisje. In 1999 is zij samen met haar man een eigen bedrijf (ATS) begonnen. De grootste hobby van Joan is paardrijden. Dagelijks kun je haar tegenkomen in de manege waar zij de paarden verzorgd en onderhoud. Verder vindt Joan het ook heerlijk om met een sloepje de waterwegen te verkennen. Ook tuinieren is één van haar favoriete bezigheden. De lesstof die ze geleerd heeft op de tuinbouwschool (Wellantcollege) kan zij dan toepassen om de tuinplanten goed te onderhouden en om ze prachtig in bloei te krijgen. Wilt u ook eens het boeket v/d maand winnen? Ga dan naar Facebook en volg ons of kom langs in ons tuincentrum aan de Rijnstraat 141. Wie weet bent u de volgende winnaar.