Afbeelding
Foto:

Haspadie gaat een dagje uit

uitje n De bezoekers en vrijwillig(st)ers van de inloophuizen De Ontmoeting en de Ankerplaats hadden al weken uitgekeken naar de Haspadie terugkomdag van woensdag 2 augustus. Het werd een prachtige dag.

Twee touringcars brachten de 108 deelnemers naar Rotterdam. Daar stapten ze over op één van de schepen van het rondvaartbedrijf De Zilvermeeuw. Via de Noord en de Dordtse Kil werd een vaartocht gemaakt naar de Biesbosch in Noord Brabant. Het dagje weg, maar ook de onderlinge contacten op deze dag werden zeer gewaardeerd. Zo meldde één van de deelnemers die zich later nog konden opgeven. Het was een dag om niet te vergeten.


Voor de bezoekers van de inloophuizen was de terugkomdag een mooie onderbreking van de toch wel lange periode waarin de inloophuizen gesloten zijn. De wekelijkse bezoekjes worden door sommigen echt gemist. Gelukkig gaan de deuren van de twee Katwijkse inloophuizen over enkele weken weer open.

Vanaf dinsdag 5 september staat daar de koffie klaar en is er weer alle gelegenheid voor een praatje en een gezellig samenzijn. Daar is iedereen welkom: iedere dinsdag- en vrijdagmorgen in De Ontmoeting aan de Jaap Bergmanstraat 1. En ook in De Ankerplaats aan de Voorstraat 74, maar daar op de dinsdag- en donderdagmorgen.