Afbeelding
Foto: PR

Tafeltennis voor spelers met een beperking

tafeltennis n Zondag 20 augustus start het nieuwe tafeltennisseizoen. Er wordt gespeeld op circa 40 zondagmiddagen van 12.00 - 15.30 uur. Onder begeleiding wordt in meer of minder aangepaste vorm gespeeld van 13.00 - 14.15 uur.

Tafeltennisvereniging Rijnsoever beschikt over een ruime speelzaal met elf tafeltennistafels en een scala aan mogelijkheden voor tafeltennis aangepast aan de beperking. Alles van standaard tot het schuiftafeltennis is beschikbaar en is tevens geschikt voor meervoudig beperkten. Ook wordt gespeeld met een zogeheten show down balletje. Dit balletje maakt geluid en is ontworpen voor spelers met een visuele beperking. Alle voor het spel noodzakelijke zaken worden gratis beschikbaar gesteld. Para-/G-/mindervalide tafeltennissers zijn lid van de vereniging (contributie 2017 is 106 euro per jaar) en dus lid van de NTTB (landelijke bond) en zijn welkom op allerlei activiteiten, zoals feesten en toernooien. Koffie en thee bij binnenkomst zijn gratis. Na het spelen is de bar open en kan tegen verenigingsprijzen drinken gekocht worden. Kom een keer vrijblijvend langs. Op de website bij agenda is te vinden wanneer gespeeld wordt. De tafeltennisvereniging is te vinden achter de tribune van vv Katwijk en is voor G-sporters bereikbaar via het zijhek aan de Tennisparkweg (tegenover ingang KLTV). De accommodatie van de TTV is ingericht voor (hand en elektrische) rolstoelen met extra brede gangen en deuren, MIVA en lift.

Voor informatie over Para (G) - tafeltennis kunt u terecht bij Jan Holten: jholten@ziggo.nl. Voor alle overige info (speeldata, start cursussen, overdaggroepen etc.) over de tafeltennisvereniging kunt u terecht op onze site www.ttvrijnsoever.nl.