De heer Zuijderduijn en mevrouw Fennes zijn trots op hun zelfgemaakt verhoogde tuintje. | Foto: PR
De heer Zuijderduijn en mevrouw Fennes zijn trots op hun zelfgemaakt verhoogde tuintje. | Foto: PR Foto:

Vrijwilligers gezocht voor dagbesteding die past

Wilbert n Trots staan de heer Zuijderduijn en mevrouw Fennes bij het zelfgemaakt verhoogde tuintje. Beiden zijn deelnemers aan de dagbesteding van De Wilbert en hun dag was zeker welbesteed…


Dhr. Zuijderduijn (dagbesteding de Linde) heeft eigenhandig en met behulp van een vrijwilliger van materiaal dat er toch al lag deze verhoogde 'moestuin' gemaakt in de 'klusbungalow' van De Wilbert, speciaal op wens voor mw. Fennes (dagbesteding Rijnweide). Zij vindt het leuk om met haar handen in de grond te zitten en is altijd benieuwd of plantjes en zaadjes het gaan doen.


Beiden komen al een tijdje naar de Dagbesteding, maar niet naar dezelfde groep. Dat maakt niet uit, want in De Wilbert doe je dat wat je leuk vindt. Samen met de medewerkers wordt gekeken naar wat men prettig vindt, individueel of in groepsverband, maar altijd op maat. Er is dan ook van alles te doen in De Wilbert.

Is de dagbesteding iets dat u zoekt voor u zelf of uw naaste? U kunt een afspraak maken om eens te komen kijken. U heeft wel een beschikking nodig om deel te nemen aan de dagbesteding. U kunt deze aanvragen bij de afdeling WMO in de gemeente waar u woont.

Daarbij zijn vrijwilligers altijd welkom, ook om als maatje bij de dagbesteding aan de slag te gaan. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de Zorgbemiddeling van Marente waarvan De Wilbert onderdeel is via tel. 4093333 of zorgbemiddeling@marente.nl of met Annemieke Tiggelman, annemieke.tiggelman@marente.nl of via tel. 4061500.