Er zijn diverse activiteiten bij het Natuurcentrum. | Foto: PR
Er zijn diverse activiteiten bij het Natuurcentrum. | Foto: PR Foto:

Knutselen en korren

knutselmiddag n Ook de komende woensdagmiddagen wordt het gezellig in het Natuurcentrum Katwijk, met afwisselend een knutselmiddag en een middag waarop de zee centraal staat. Voor woensdag 26 juli en woensdag 9 augustus staat het verkennen van de zee en zijn 'schatten' op het programma. De woensdagmiddag-activiteiten voor de jeugd van 6 tot 12 jaar gaan door tot en met eind oktober.

Afgelopen woensdag 19 augustus was de eerste succesvolle Knutselmiddag en konden de deelnemers een emmertje 'pimpen met schelpen van het strand. Voor de knutselmiddagen is aanmelden nodig, en er kunnen maar maximaal twaalf kinderen deelnemen: Aanmelden via activiteiten@natuurcentrumkatwijk.nl. De kosten bedragen 1 euro.
Bij het verkennen van de zee wordt gevist met een kor of schepnet en de vangsten en schelpen bekeken, onderzocht en op naam gebracht in Natuurcentrum. Hiervoor is opgeven niet nodig.

Let op: op woensdagmiddag 2 augustus is er geen activiteit! De knutselactiviteit die dag is verplaatst naar zaterdag 29 juli, als het Zee-evenement wordt georganiseerd. Zie voor meer informatie de website www.natuurcentrumkatwijk.nl en Facebook