Het team achter het Noordzee Zomerfestival heeft er erg veel zin in. | Foto: PR
Het team achter het Noordzee Zomerfestival heeft er erg veel zin in. | Foto: PR Foto:

Een vooruitblik op het Noordzee Zomerfestival

Nzf n Voorzitter van het Noordzee Zomerfestival, Willem Schonenberg is druk met de voorbereidingen van het jaarlijkse negendaagse evenement aan zee voor Jong en Oud. Hij heeft er zin in.

"Het Noordzee Zomerfestival (NZF) beleeft dit jaar haar 14e editie. En alweer voor de derde keer strijken wij anderhalve week neer op het evenementenplein aan de Katwijkse Boulevard.
De zomer nodigt uit om de deur uit te gaan. Het buitenleven, op straat of op het strand. Een mooie zonsondergang, de BBQ. We zoeken elkaar vaker op. Tijd om leuke dingen te doen. Vakantie, een terrasje pikken en mensen ontmoeten. Toeristen komen allang niet meer alleen voor rust en ruimte naar Katwijk. De jachthavens en campings, een prachtig museum, mooie strand/horecabedrijven en een uitnodigend winkelcentrum met een indrukwekkende boulevard en parkeergarage. De uitgebreide zomeragenda met leuke activiteiten en evenementen helpt Katwijk Marketing om ons prachtige dorp op de kaart te zetten.


Ons festival neemt qua duur en variëteit een prominente plaats in. Ook dit jaar is het weer gelukt om een zeer gevarieerd programma in elkaar te zetten voor jong en oud. 's Avonds volop aansprekende (inter)nationale muzikale top-acts. En overdag een groot aantal recreatieve en sportieve activiteiten. Nieuw en heel bijzonder is het zomercarnaval voor mensen met een beperking in samenwerking met Stichting Jan.
Gelukkig steunt ook dit jaar een groot aantal bedrijven ons festival. Het aantal festival- en themasponsors - ook van buiten Katwijk - is fors gegroeid, en wordt opnieuw aangevoerd door onze hoofdsponsor Duocore (de nieuwe naam van Station Drukwerk). De groep NZF-vrienden, Supervrienden, materiaalsponsors en fondsen, dat ons festival steunt, is groter dan ooit.
Stuk voor stuk materiële en financiële steun, die ervoor zorgt, dat uw bezoek of deelname aan alle activiteiten gratis is. Veel dank aan iedereen die het NZF steunt, niet in de laatste plaats aan onze vrijwilligers.
Iedereen die zich alsnog geroepen voelt om een steentje bij te dragen als vrijwilliger of sponsor, nodig ik uit. Geef je op via onze website. En volg ons via Facebook!"