Afbeelding
Foto:

Andrew Hagar komt naar Talent aan Zee

haringrock n Op zaterdag 15 juli krijgt Katwijk er een gezellig podium bij: Talent aan Zee. Dit wordt georganiseerd door muziekschool House of Music i.s.m. Haringrock. Hier zullen artiesten op het podium staan, die kans maken om door te stromen naar het grote Haringrock-podium.

Het podium is bedoeld voor singer-songwriters, tribute acts en coverbands. Dit jaar wordt er gelijk al een bijzondere buitenlandse artiest toegevoegd aan het lijstje. Niemand minder dan Andrew Hagar – de zoon van de wereldberoemde zanger Sammy Hagar en bekend van o.a. Van Halen en Chickenfoot - komt naar Katwijk.
Ton Frissen van het organiserende Haringrock wist Andrew te strikken voor dit podium, en bracht hem in contact met House of Music. "Wij kenden elkaar al een tijdje en ik had persoonlijk contact met Andrew en zijn toenmalige vriendin Kelly Kristofferson, dochter van countryzanger Kris Kristofferson. In een tournee van Andrew en de Kristoffersons die in 2016 samen met Willy Nelson door o.a. Scandinavie toerde, heb ik Andrew enthousiast gemaakt over het Haringrockfestival. De uit Californië afkomstige Hagar wil zelf doorbreken zonder de hulp van zijn beroemde vader". Op dit moment toert hij met Sammy Hagar & The Circle accross the USA, maar maakt een tussenstop in Katwijk.
Talent aan zee vindt plaats op zaterdag 15 juli op het Andreasplein en is onderdeel van de vrijmarkt in het centrum. Om 10.45 opent burgemeester Visser de markt. Daarna treden diverse bands op. Om omstreeks 11.45 staat Hagar op het podium. Meer informatie staat op www.h-o-m-.nl


Scooters botsen

ongeval n Op de Sluisweg heeft donderdagavond een ongeval plaats gevonden tussen twee scooterrijders. Een van de bestuurders was onder invloed en wilde na het ongeval er vandoor gaan. Hij is hierbij tegen gehouden door een omstander op een fiets. De bestuurder had bij het ongeval verwondingen opgelopen aan onder andere zijn hoofd. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder onderzocht en vervoerd naar het ziekenhuis. Een politie agent is daarbij meegereden in de ambulance, omdat de bestuurder onder invloed was. De scooter van de bestuurder is door de politie meegenomen naar het bureau. De bestuurster van de andere scooter heeft bij het ongeval lichte verwondingen opgelopen. De politie heeft diversen getuigen gesproken en verklaringen opgenomen.