| Foto: PR
| Foto: PR Foto:

Open middag OCD De Duinster

dementie n Op vrijdag 30 juni viert verpleeg-, behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin de interne verhuizing van Ontmoetingscentrum Dementie (OCD) De Duinster. Speciaal hiervoor houdt Topaz Overduin een open middag waarbij cliënten, mantelzorgers, medewerkers en andere geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen.

Het Ontmoetingscentrum Dementie De Duinster is vijf dagen per week open. Topaz biedt hier gevarieerde en persoonsgerichte (bewegings)activiteiten door gespecialiseerde verzorgenden. Daarnaast kunnen cliënten ook nog dagelijks kiezen uit een gevarieerd aanbod vaste activiteiten, zoals koken, zingen, bloemschikken en oefeningen om het geheugen te trainen. Ze worden gehaald en gebracht door onze eigen bussen. Bij het OCD is iedereen van harte welkom in iedere fase van dementie, met een Wmo-beschikking of Wlz-indicatie. Ook wanneer er iets meer lichamelijke verzorging of ondersteuning bij de dagelijkse dingen nodig is, kan men bij ons terecht.

Van 14.00 tot 16.00 uur is er de mogelijkheid om kennis te maken met het OCD. Iedereen is welkom bij Topaz Overduin aan de Nachtegaallaan 5.

Meer informatie bij Mandy van Wieringen via tel. 4056925.