De Wilbert huldigde tijdens het vrijwilligersfeest diverse jubilarissen. | Foto: PR
De Wilbert huldigde tijdens het vrijwilligersfeest diverse jubilarissen. | Foto: PR Foto:

De Wilbert zet haar vrijwilligers verdiend in het zonnetje

Vrijwilligersfeest n Elk jaar bedankt woonzorgcentrum De Wilbert haar vrijwilligers door middel van een feest. Dit jaar was er een zomerfeest met barbecue in de prachtige binnentuin.

Gelukkig staan er grote bomen in de tuin, want hoewel De Wilbert haar vrijwilligers in het zonnetje wilde zetten, was het toch heel verstandig die avond in de schaduw te gaan zitten. Er waren ongeveer 200 van de 350 vrijwilligers aanwezig die zich jaarlijks inzetten voor de bewoners en cliƫnten van het woonzorgcentrum en de dagbesteding. Personeel werkte samen om er een mooi feest van te maken en Paul Sellers verzorgde de muziek.

Manager Pien van der Niet sprak haar dank uit naar de vrijwilligers. Ook werden de vrijwilligers die zich al twaalf en half jaar en 25 jaar inzetten voor De Wilbert nog eens extra in 't zonnetje gezet.

Ook vrijwilliger worden? Voor vrijblijvende informatie kun je terecht bij Annemieke Tiggelman, annemieke.tiggelman@marente.nl of neem contact op via de receptie van De Wilbert, tel. 4061500.