Voorbeeld van een stiftgedicht, zoals men in de workshop kan leren. | Foto: PR
Voorbeeld van een stiftgedicht, zoals men in de workshop kan leren. | Foto: PR Foto:

Kunst op het Emmaplein

kuco n Tijdens de Week van de Amateurkunst, van 17 tot en met 24 juni, houden diverse leden van het regionale KunstenaarsCollectief KuCo diverse creatieve activiteiten in en bij de Verborgen Galerie op het Emmaplein.

Op zaterdag 17 juni zal Leontine van der Klugt vanaf 11.00 uur en plein air een grote muurschildering maken op het Emmaplein. Het thema van haar schilderij is 'Katwijk'.

Op dinsdag 20 juni is er van 13.00 tot 14.00 uur een gratis workshop Stiftgedicht maken onder begeleiding van Alida van Leeuwen, de dorpsdichter uit Lisse. Er is plek voor maximaal tien deelnemers.

Op woensdag 21 juni geven Trudi Huigen en Tineke van Amsterdam van 14.00 tot 16.00 uur een workshop Mozaïek maken. De bijdrage in de materiaalkosten bedraagt 20 euro. Deze workshop gaat door bij minimaal twee deelnemers. Er is plek voor maximaal acht deelnemers.

Op donderdag 22 juni is er van 13.30 tot 15.30 uur een workshop Keltische knopen tekenen onder begeleiding van Ellen Gozeling. Voor deze workshop wordt een bijdrage gevraagd van 15 euro. Het minimum aantal deelnemers is vier en maximaal is er plek voor tien deelnemers.

Ten slotte geeft Lisette Hogewoning op 23 juni van 13.30 tot 15.30 uur een workshop collage maken. De prijs voor deze workshop is 15 euro. De workshop gaat door bij minimaal vijf deelnemers. Er is voor maximaal 12 deelnemers plek.

De workshops worden allemaal gegeven in de nieuwe winkel "School Enzo", boven de Verborgen Galerie. Voor alle workshops geldt: vol = vol.