De meiden van Catwijck zijn zowel kampioen in de zaal als op het veld. | Foto: PR
De meiden van Catwijck zijn zowel kampioen in de zaal als op het veld. | Foto: PR Foto:

Dubbel kampioenschap voor meiden A2

hockey n Het komt niet vaak voor maar het is de A2-meiden van hockeyclub Catwyck gelukt om zaalkampioen en veldkampioen van het seizoen 2016/2017 te worden.

Een gemotiveerd en bovenal heel gezellig team meiden die zowel in de zaal en op het veld de tegenstanders het nakijken lieten onder begeleiding van coachen en trainers Lars,Koos en Dirk.

Op zaterdag 27 mei is de laatste wedstrijd gespeeld waarna het team door de club uitbundig en trots in het zonnetje is gezet. De week daarvoor toen het kampioenschap werd binnengehaald was dit al gedaan door de sponsors Proflora, JD Installatie en BEMA en de vaste club ouders, teamfotograaf en opa die het team iedere week begeleidt naar de wedstrijden waar dan ook in de regio. Dank en felicitaties aan de dames Noa, Elise, Emma, Isabel, Janine, Renee, Quinty, Roos, Lois, Jill, Esmée, Esmee, Nicky, Charlotte en Lars, Koos en Dirk en opa natuurlijk met deze kampioenschappen.


Estafetteloop AV Rijnsoever

Estafette n Atletiekverenging Rijnsoever houdt op vrijdagavond 30 juni voor de vierde keer de Open Estafetteloop.


Start en finish van deze estafette, waaraan dus niet alleen teams van de AV Rijnsoever, maar ook teams van daarbuiten mogen deelnemen, zijn gelegen op de baan van AV Rijnsoever aan de Olympiaweg. Daar klinkt om 19.00 uur het startschot.

Na de start op de baan loopt elke deelnemer een ronde van circa 4,4 km over fiets- en voetpaden in de directe omgeving van de Accommodatie van AV Rijnsoever Na terugkeer op de baan volgt daar een rondje over het rode tartan en wordt er gewisseld met de volgende deelnemer.

Elk team moet bestaan uit vier lopers/loopsters. Inschrijfformulieren voor deze estafette zijn te verkrijgen in de kantine van de AV Rijnsoever en bij Running Center Katwijk in de Princedwarsstraat.
Het formulier is ook te downloaden op de site van de AV Rijnsoever. Op vrijdag 30 juni kan men vanaf 17.30 uur het formulier in de kantine van AV Rijnsoever inleveren en de inschrijfkosten (€ 15,- per team, inclusief hapjes na afloop) afdragen.