Na het autowassen zaterdag een gratis controle van ramen en banden bij Snella Autowas. | Foto: Piet van Kampen
Na het autowassen zaterdag een gratis controle van ramen en banden bij Snella Autowas. | Foto: Piet van Kampen Foto:

Gratis autocheck bij Snella Autowas

Controle n Een wasbeurt heeft elke auto op z'n tijd nodig. Een slimme automobilist kan op zaterdag 3 juni aardig wat geld besparen en behalve zijn heilige koe even lekker laten soppen, spoelen en afdrogen is er na de wasbeurt gelegenheid om de ramen en banden gratis te laten checken.

Door Piet van Kampen

Voordat de auto de wasstraat in gaat kan een gratis stofzuigbeurt ook geen kwaad. Dat was altijd al zo maar op deze dag is er meer voordeel te behalen. Om de auto weer tiptop te laten blinken is de meest complete wasbeurt, de platina behandeling in de aanbieding. U hoeft geen € 16,- neer te tellen maar slechts € 10,-. Van dat bedrag schenkt het bedrijf een euro aan de Stichting Fietsen voor een huis. Een mooi gebaar.

Glimt de wagen weer dan kan er gratis een raamcheck worden gedaan en ook de banden worden voor niets en niemendal gecontroleerd. Een veilig gevoel, zeker nu de vakantie weer voor de deur staat. Ook kan er worden geprofiteerd van veiligheidssetjes. In diverse Europese landen gelden er andere normen voor deze setjes dan in ons eigen land. Deze veiligheidssetjes worden tegen speciale prijzen aangeboden dus ook daarvan kan worden geprofiteerd. Deze actie wordt door Snella in samenwerking met Jelle's Carcenter en Gamma aangeboden.

Los van deze speciale acties is er bij Snella natuurlijk altijd de mogelijkheid om zelf de auto te wassen in een van de drie wasboxen. Ook ideaal voor de bezitters van een camper of caravan die voor of nabij de eigen woning nauwelijks een mogelijkheid hebben om 'het rijdende vakantiehuis' te wassen. Alles is voorhanden, de hogedrukspuit, de shampoo en de carwax. De ruime openingstijden van Snella bieden hiertoe volop mogelijkheden. De wasboxen zijn van maandag tot en met zaterdag beschikbaar van 7.00-22.00 uur. In de wasstraat kan de automobilist van maandag tot en met vrijdag van 9.00-19.00 uur terecht en op zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.snella.nl of op facebook Snella.