Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

25 jaar juf Herma

jubileum n Op woensdag 17 mei vierde Juf Herma van de Farelschool haar 25-jarig jubileum. Het feest werd groots gevierd. De jubilaris werd door heel de school getrakteerd op een feestochtend met een vossenjacht.

Normaal is juf Herma om 7.30 uur op school. Op haar feestdag mocht ze uitslapen. Ze werd opgehaald door een auto met chauffeur. Alle kinderen van de Farelschool stonden de populaire juf op het schoolplein op te wachten. Onder luid gejuich werd ze ontvangen en toegesproken door de directeur. Met haar eigen groep 3 genoot ze vervolgens van een heerlijk ontbijt.

De grootste verrassing was een vossenjacht voor heel de school. Leerlingen van groep 8 en een aantal ouders hadden zich uitgedost. De meest uiteenlopende personages, van vloggers tot Elsa en van indiaan tot 'coole gasten', vrolijkten Katwijk Zee op. Het was wel een beetje warm, maar de kinderen waren flink op jacht om alle vossen te vinden. Al met al een leuke ochtend voor een lieve juf.


Kom en Prijs-dienst

Dorpskerk n Op zondagavond 28 mei zal er om 18:30 uur in de Dorpskerk een Kom en Prijs dienst worden gehouden.

Aan de hand van schriftlezingen uit 1 Petrus 5 en Efeziƫrs 6 zal ds. Jan-willem Korpelshoek met ons nadenken over het thema: Geestelijke Strijd.
Er worden 2 korte meditaties worden gehouden; de eerste meditatie richt zich op de vraag: Klaar voor de strijd? De kernwoorden voor de tweede meditatie zijn: Blijf naar beneden kijken! Cees Wassenaar zal zorg dragen voor de muzikale omlijsting op orgel en piano. Suzanne van Rijn zal de samenzang ondersteunen.