Bakkerij Roodenrijs heropent woensdag de vernieuwde winkel. | Foto: PR
Bakkerij Roodenrijs heropent woensdag de vernieuwde winkel. | Foto: PR Foto:

Zingend Geloven

Zangdienst n Op zondag 28 mei om 17.00 uur wordt een Zingend Gelovendienst gehouden in de Vredeskerk aan het Baljuwplein.

Ds. Koster zal het vertrek, verheffing en verwachting van de Heiland behandelen. De organist/pianist -Rob van Efferink speelt op de piano een passende improvisatie bij dit thema. De gemeente zingt mooie liederen van geloof uit de psalm, gezangen en het Evangelisch Liedboek.
Medewerking verleent het bekende koor Shir Chadas onder leiding van Albert van Ommen.
Na afloop kan men onder het genot van een kopje koffie napraten.


Bakker Roodenrijs vernieuwt winkel

Renovatie n Het is alweer 20 jaar geleden dat de huidige winkel na een grootscheepse verbouwing geopend werd. Het visitekaartje van de enige ambachtelijke warme bakker van Katwijk Aan den Rijn is nu toe aan een opknapbeurt.

De eigenaren, Jan en Lex Roodenrijs besloten nog één keer voor iets nieuws te gaan. Maandag 22 en dinsdag 23 mei was de winkel daarom vanwege modernisering van de toonbanklijn gesloten. Ook de verlichting wordt vernieuwd en geheel uitgevoerd met energiezuinige LED-lampen. In de loop van de jaren is de vraag en dus het assortiment veranderd. Met een nieuwe indeling krijgen alle ambachtelijk vervaardigde lekkernijen een betere plek.
De heropening is op woensdag 24 mei om 8.00 uur. De winkeldames verwelkomen u graag om de zintuigen te prikkelen. Zie hoe de bakkers te werk gaan, voel, ruik en hoor krakend vers gebakken broodjes, en proef natuurlijk van allerhande hartige en zoete lekkernijen.
Er is een openings-smulkwartet samengesteld dat Rodenrijs voor de klanten inpakt in een handige herbruikbare tas. Deze aanbieding is geldig op woensdag 24, vrijdag 26 en zaterdag 27 mei.