De brandweer bevrijdde donderdagavond een jongen, die met zijn hoofd bekneld zat in een bankje aan de Boekhorstraat. | Foto en tekst: Gertjan onderwater
De brandweer bevrijdde donderdagavond een jongen, die met zijn hoofd bekneld zat in een bankje aan de Boekhorstraat. | Foto en tekst: Gertjan onderwater Foto:

Brandweer bevrijdt jongen uit bank

bekneld n Donderdagavond werden de brandweer, politie en een ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Boekhorststraat.

Op het speelveldje op de betreffende locatie bleek een opmerkelijk voorval te hebben plaatsgevonden. Een jongen was tussen de balken van een bankje gekropen. Er doorheen komen lukte, maar de terugweg bleek een probleem. De jongen bleek namelijk klem te zitten en kon niet meer tussen het bankje vandaan komen.

De brandweer heeft in eerste instantie geprobeerd om zonder al te veel schade de bank te demonteren, maar omdat dit niet lukte werd besloten de zaag te gebruiken. Deze actie lukte en de jongen kon uit zijn benarde positie worden bevrijd en herenigd worden met zijn moeder.