Aan het Emmaplein opent op 20 mei School enzo. | Foto: Piet van Kampen
Aan het Emmaplein opent op 20 mei School enzo. | Foto: Piet van Kampen Foto:

Alles voor school en zo aan het Emmaplein

Opening n Joke Bosman, eigenaar van The Read Shop is zeer content dat zij onlangs een winkelpand aan het Emmaplein kon betrekken. 'In The Read Shop hadden wij vorig jaar te weinig ruimte voor een goede schoolcampus. 'In deze winkel, 'School enzo' kunnen wij nu een complete collectie bieden'.

Door Piet van Kampen

De laatste hand wordt gelegd om het assortiment volledig te kunnen presenteren. Op 20 mei is de collectie compleet en gaat de Campus van start. De scholieren kunnen er hun hart ophalen. Alle benodigdheden voor het nieuwe schooljaar zijn verkrijgbaar van pen en papier, woordenboeken, een schooltas en zelfs tot accessoires voor de fiets aan toe zoals bijvoorbeeld een hippe fietsbel. De naam 'School enzo' doet vermoeden dat het hier alleen schoolartikelen betreft maar de winkel heeft meer te bieden. Een leuk cadeau, een idee wordt er al snel opgedaan. Voor thuis maar ook voor de toerist is er een uitnodigend assortiment Katwijkse souvenirs. Van een sleutelhanger tot een beschuittrommel en nog tientallen andere leuke, specifiek met Katwijkse decors bedrukte spulletjes. Een rek met Katwijkse wenskaarten valt op. De winkel heeft de uitstraling van een speciaalzaak.


Gezelligheid

Joke Bosman, Lisanne Kragten-Bosman en Eefje Minnee zijn de gastvrouwen die de klant graag van dienst zijn. Joke: 'Wij hebben er alles aan gedaan om het zo gezellig mogelijk te maken. Aan de tafel in de winkel kunnen de klanten koffie, thee of een frisdrankje nuttigen en een krant of een tijdschrift lezen. Ook worden er regelmatig workshops schminken en handlettering gegeven. Een gezellig muziekje verhoogt de sfeer tijdens het shoppen en in de kelder is er een kunstexpositie' licht Bosman toe.

De komende tijd zijn er speciale acties zoals bij aankoop van € 65,- aan schoolartikelen een Casio rekenmachine t.w.v. 12,95 gratis. De winkel is tot het einde van het jaar open. Volledige informatie is te vinden op www.schoolenzokatwijk.nl en op facebook.com/ schoolenzokatwijk.nl