Afbeelding
Foto: PR

Hockeyjongens scoren bij Ronde van Katwijk

hockey n Voor de tweede maal op rij waren de jongens JE1 van Hockey Club Catwyck present tijdens de Ronde van Katwijk Kinderloop. Ook al was het vroeg en iets aan de koude kant, het ontnam de Hockey jongens niet aan lust om een prima prestatie neer te zetten. De snelste van de boys was Valentijn Lindhout, die als vierde van alle lopers de finish passeerde.

Met de loop werd niet alleen de verjaardag van de Koning gevierd, ook Rian Saton mocht zich gelukkig prijzen met zijn verjaardag en ontving uit volle borst een warm 'Lang zal ze leven' door zijn hockeyvrienden en onder leiding van speaker Teun ook van alle deelnemertjes aan de kinderloop. Na afloop was iedereen het er helemaal over eens, volgend jaar gaan we weer!

Heb je eens getwijfeld of hockey ook een sport voor jou zou kunnen zijn? Grijp dan nu je kans! Een paar jongens nemen in verband met hun leeftijd (10+) afscheid van jongens JE1. Daarnaast heeft coach Frans Spaink, gezien het talent in zijn groep, de ambitie op een groter veld te gaan spelen, waardoor JE1 extra spelertjes kan gebruiken. Heb je zin om vanaf nu twee keer per week mee te trainen en volgend seizoen op zaterdagochtenden echte wedstrijden te spelen? Meld je dan als lid aan op home@hccatwyck.nl. Wil je eerst eens een training bekijken van Frans? Kom dan naar de boys kijken tijdens training op maandagen van 18.00 tot 19.00 uur Hockey Club Catwyck.


Schakers zijn geslaagd

schaken n Kinderen uit groep 7 en 8 van de Willem van Veen school hebben schaakexamen gedaan. De verrassing was dat zij allen geslaagd zijn.

Voor dit pittige examen slaagden Chris de Jong en Jeroen van Egmond met 0 fout. Ilse schwaneberg en Jeroen van Duijn hadden slechts 1 fout. Willemijn Krijgsman en Mats van Duijn 2 en Vera Durieux 2½ fout. Opvallend was dat de drie dames het zo goed deden bij deze mannensport.

De overigen bleven ruim boven de slagingsgrens.

De cursus bestond uit 12 lessen. Deelnemers waren 7 uit groep 8 en 5 uit groep 7 . Op de foto ziet men een tevreden Schaakmeester Wilfried Binnendijk, te midden van zijn geslaagde schakers.