De winnaars van het Golftoernooi 2016 | Foto: PR
De winnaars van het Golftoernooi 2016 | Foto: PR Foto: PR

Voorbereidingen Golftoernooi Lions Club in volle gang

golf n Het is inmiddels traditie geworden In de lente organiseert Lions Club Rijnsburg-Valkenburg een golftoernooi. De voorbereidingen voor het evenement zijn in volle gang. Op dinsdag 23 mei zal het twaalfde Lions Golftoernooi, het 'Rijnsburgs Open', plaatsvinden. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan Xenia Leiden; het hospice voor jonge mensen.


Er wordt een PAR-3 9-holes baan uitgezet met 2 PAR 4 holes, de deelnemers zullen dit parcours tweemaal lopen. De Lions Club zorgt voor een compleet programma met een golfwedstrijd, koffie en andere drankjes en afsluitend een uitgebreid warm chinees buffet. De eigen bijdrage bedraagt € 65 per persoon. Dit is "all inclusive"! Het toernooi start om 13.00 uur met ontvangst in het clubhuis van ijsclub 't IJswaerd en wordt rond 18.00 uur afgesloten. Na afloop is er een uitstekende gelegenheid om na te praten in "'t IJs Waerd" onder het genot van een drankje bij een gezellig buffet! Voor de dames en heren zijn weer 3e, 2e, en 1e prijzen beschikbaar. Als deelnemers hun partner wil laten meegenieten van het buffet, dan kan dat. De kosten hiervoor bedragen dan €25,-.

De Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg heeft de organisatie van dit evenement in handen. Veel leden van deze service club zullen aanwezig zijn om alles letterlijk in goede banen te leiden. Dit golftoernooi wordt onder meer ondersteund door Rabobank Leiden-Katwijk en de Raad Makelaars uit Katwijk. Daarnaast is er ook veel belangeloze medewerking van anderen, zo worden voor deze geïmproviseerde golfbaan de terreinen beschikbaar gesteld door Thomas de Mooij, Rijnsburgse Boys, Korfbalvereniging Madjoe en de Rijnsburgse IJsclub. Jan Paauw, lid van de golfcommissie van de Lionsclub, is samen met Rob van der Burg druk bezig met de velden: "het is ieder jaar een hele klus, maar we doen het graag voor het goede doel!

aanmelden

Inschrijven, ook met een eventuele partner(s), kan via Kees Mulder op 06-37550255 of door een e-mail naar cjmulder@ziggo.nl. Tussen 13.00 uur en 13.15 kan men zich ook aanmelden bij de wedstrijdleiding bij het clubhuis van "'t IJswaerd" op het Sportpark "de Middelmors" aan de Noordwijkerweg in Rijnsburg. De betaling van het toernooi kan ter plaatse worden voldaan. De prijsuitreiking zal rond 18.00 uur plaatsvinden.