March meets Brass tijdens een concert in het gebouw van DVS. | Foto: Archief
March meets Brass tijdens een concert in het gebouw van DVS. | Foto: Archief Foto: Cor de Mooy

Laatste kaarten March meets Brass

concert n Op zaterdag 8 april organiseert de Stichting Taptoe Katwijk (STK) 'March meets Brass'. De Marchingband van de Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) uit Katwijk en Brass Band Schoonhoven delen op deze avond het podium, maar gaan ook een muzikale verbinding aan. Een uniek samenkomen van twee verschillende muziekwerelden die op hoog niveau actief zijn. Locatie is het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51.

Het programma is veelbelovend. De Marchingband speelt onder leiding van Rob Balfoort naast diverse marsen ook de muziek die het korps op het Wereld Muziek Concours in juli laat horen. Brass Band Schoonhoven wordt gedirigeerd door Guy Audenart. De band speelt onder andere 'Journey of the Lone Wolf'. Dit was het verplichte werk tijdens de Nederlandse Brassband Kampioenschappen in 2014. De Marchingband en Brass Band Schoonhoven spelen ter afsluiting van de avond twee nummers samen.

Kaarten voor 'March meets Brass' zijn te koop via de website van Stichting Taptoe Katwijk, STK.nl en zijn, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar op 8 april aan de kassa bij het clubgebouw. De kaarten kosten 10 euro. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.30 uur.