| Foto: PR
| Foto: PR Foto:

Jeugd actief op Pannenkoekdag

bakken n Donderdag 23 en vrijdag 24 maart organiseert Welzijnskwartier de Nationale Pannenkoekdag in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Jongeren uit jongerencentra en kerken bakken pannenkoeken voor de bewoners van verzorgingshuizen en eten ze samen op.

Vorig jaar is Welzijnskwartier gestart met dit initiatief en dit bleek zo'n leuk concept, dat dit zeker een vervolg moest krijgen. Welzijnskwartier hoopt dat Koopmans (bedenker van de dag) ook dit jaar weer wil sponsoren met pakken pannenkoekmeel. Zo niet dan passen ze er zelf een mouw aan. Salem, Overduin, Wilbert, Duinrand en het Lichtpunt zijn in ieder geval erg enthousiast en ook de jongeren met hun leiding van de jongerencentra en kerken zien er naar uit om heel de gemeente Katwijk naar Pannenkoeken te laten geuren!

Op dit moment zoekt Welzijnskwartier nog een paar laatste groepjes van 3 jongeren + 1 leiding die op de afdeling van een verzorgingshuis mee wil doen. Heb jij interesse hiervoor? Mail dan voor meer informatie naar sannealblas@welzijnskwartier.nl


Paasbingo bij DVS

bingo n Op vrijdagavond 24 maart organiseert de Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) een paasbingo in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51.

Speel mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen, zoals cadeaubonnen en dinerbonnen en maak kans op de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers om op te knabbelen. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.


Pasen live

Paasproductie n In samenwerking met Radiate ontwikkelt CB|Producties de Pasen Live tour. Deze productie wordt vertoond in Tripodia op zaterdag 1 april om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop via info@stichtingpiek.nl, Het Baken en Gijs de Vreugd.

Er wordt ingegaan in op het verdriet, de pijn maar ook juist de liefde die Jezus had voor Zijn volgelingen, Zijn moeder en het volk.
Een prachtige kans om in de veertig dagentijd op een intense manier toe te leven naar Pasen. De cast bestaat uit bevlogen amateurs, deze worden ondersteund door een live band. Allerlei liederen komen langs tijdens de voorstelling, het Paasevangelie wordt op een moderne manier vertolkt.