DSV zet deze week de deuren open voor ieder die interesse heeft in werken in de zorg. | Foto: PR
DSV zet deze week de deuren open voor ieder die interesse heeft in werken in de zorg. | Foto: PR Foto:

Open dagen in de week van de Zorg bij DSV

kennismaken n Ook dit jaar doet zorgorganisatie DSV|verzorgd leven weer mee aan de Open Dagen in de Week van Zorg en Welzijn, van 13 t/m 18 maart. In die week zetten, zoals elk jaar, allerlei zorgorganisaties hun deuren open om een kijkje achter de schermen te bieden van de zorg.

Het thema van dit jaar is 'Maak kennis met kunde'. Met name voor iedereen die zich oriënteert op een loopbaan in de ouderenzorg is de openstelling van drie DSV|locaties dé mogelijkheid om eens te komen kijken wat er nu écht gebeurt in dit mooie vak. De Open dagen worden gehouden op drie verschillende nieuwbouwlocaties van DSV: DSV|Vlietstede in Rijnsburg, op woensdag 15 maart (van 14.00 tot 17.00 uur) en DSV|Parlevliet in Katwijk, op zaterdag 18 maart (van 11.00 tot 16.00 uur).

Er zijn niet alleen medewerkers van DSV aanwezig met wie je in gesprek kunt gaan over het werk. Je kunt er ook allerlei informatiebrochures inzien en meenemen. Ook is er veel algemene informatie aanwezig over de zorg en welzijnsactiviteiten en over wonen bij DSV. In de locaties Parlevliet en Rustoord wordt tijdens de open dag ook een rondleiding met uitleg door het gebouw gegeven.
I.v.m. de te verwachten toestroom van bezoekers bij het Parlevlietgebouw wordt aangeraden om lopend of met de fiets te komen. In de directe omgeving is namelijk beperkte betaalde parkeergelegenheid.