Afbeelding
Foto:

Open huis bij De Reling

Open n Ook dit jaar doet Stichting De Steenrots, locatie De Reling, mee aan de week van Zorg en Welzijn. Op zaterdag 18 maart zijn de deuren geopend en kan men een kijkje nemen in onze woonvorm.

De Reling is een beschermende woonvorm op reformatorische grondslag voor mensen met een psychiatrische aandoening. De leefgroepen en dagbesteding zijn op 18 maart te bezien. Door middel van een powerpoint krijgt men informatie over het huidige aanbod maar ook over de toekomstplannen. Er is ook een verkoping van producten die door deelnemers gemaakt zijn op de dagbesteding o.a. houtdecoraties met leuke teksten. Ook kan men een heerlijke lunch nuttigen.
Van 10.00 tot 14.00 uur is men welkom op locatie De Reling, Mgr. Bekkersstraat 53. Men wordt verzocht zo min mogelijk met de auto te komen. Er is weinig parkeergelegenheid.


Collecte Stichting van het Kind

Katwijk n Stichting van het Kind houdt van 19 tot en 25 maart collecte in Katwijk. De stichting zet zich in voor 51.000 kinderen in Nederland die niet meer thuis kunnen wonen. Zij helpen deze kinderen met projecten die bijdragen aan hun zelfredzaamheid en ontwikkeling.


Cursus sieraden maken bij K&O

armband n Tijdens de korte cursus sieraden maken maakt men een armband of ketting naar keuze.

Men maakt het sieraad volgens een patroon met kleine kraaltjes, naald en draad. Er zijn diverse modellen en patronen waaruit men kan kiezen, in diverse kleuren.
Bijkomende kosten voor materiaal dient men aan de docente te betalen op eerste les. Voor gereedschappen wordt gezorgd, wel indien nodig een leesbril meenemen.
De start is op woensdag 29 maart. De kosten zijn € 30,- voor 2 lessen. De lessen duren van 19.30 tot 21.30 uur. Inschrijven kan via www.kenokatwijk.nl Openingstijden kantoor van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur, tel. 4016400.