Afbeelding
Foto: pr

Negen dagen Noordzee Zomerfestival

nzf n Nadat eind vorig jaar bleek dat het Noordzee Zomer Festival een dag minder live muziek zou mogen maken is deze dag nu weer door het college van B&W teruggeven en is en blijft het festival negen dagen muziek aan het strand.

De ruimte ontstond doordat de Oranje Vereniging Katwijk ervan af heeft gezien van het evenementenplein aan het strand gebruik te maken.
Het Noordzee Zomerfestival is niet alleen muziek maar kent een groot aantal evenementen voor jong en oud zodat het echt een festival van en voor iedereen is.
Dit jaar zal de festivaltent van 3 t/m 11 augustus op het evenemententerrein in het verlengde van de Voorstraat staan. Een tweetal buitenlandse tribute bands zijn inmiddels geboekt. Op de openingsavond staat Bruce Springsteen op het podium en later in de week ABBA. Nieuw is dit jaar de Blues en Rock Night. Deze avond zal worden ingevuld door Nederlands beste Blueszangeres de Katwijkse AJ Plug met speciale gasten. Zij won vorige week de Dutch Blues Award.


Koffieochtend Andreaswijk

stil n De Andreaswijk houdt op dinsdagmorgen 7 maart een koffieochtend in het Kerkhaventje.

Greet Hoek van de interkerkelijke dovencommissie vertelt hoe het is als het altijd stil is om je heen. Ds. Borsje staat stil bij Stil zijn in de lijdenstijd.
Muzikale medewerking wordt verleend door zanggroep Immanuel.
Vanaf 9.15 uur is er koffie en thee. Het programma begint om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur.


Koffieochtend Dorpskerk

koffie n Vrouwenochtenden Dorpskerk organiseert 8 maart een koffieochtend in Het Dorpshuis, Kerklaan 10.

De spreekster is Joke van der Meij uit Valkenburg, haar thema is 'Wie volg jij?' Joke stelt een paar vragen bij het verhaal van de goede Herder. Wie ben jij in de kudde, hoe kan jij zijn stem verstaan? Wat betekent het om Jezus te volgen en waarom ziet Hij zichzelf als herder?
Zanggroep Immanuël komt zingen.Alle dames zijn welkom van 9.30 tot 11.30 uur, inloop vanaf 9.00 uur.