Dilana Smith is één van de acts op vrijdag 14 juli. | Foto: PR
Dilana Smith is één van de acts op vrijdag 14 juli. | Foto: PR Foto:

Programma Haringrock is bekend

Hoewel het nog even duurt voor het zover is, kunnen de aanplakbiljetten voor het Haringrockfestival van a.s. juli al naar de drukker. De namen van de bands die op gaan treden, zijn namelijk bekend.

De organisatie van Haringrock kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op het festival van afgelopen zomer dat voor de vierde keer in haar geschiedenis als openluchtfestival gehouden werd. Op vrijdag zal Rene Bom - Mister Parkpop en nachtburgemeester van Den Haag - de presentatie op zich nemen. Dennis Weening zal het festival op zaterdag aan elkaar gaan praten.

Dit jaar wordt Haringrock wederom twee avonden georganiseerd op het nieuwe evenementenplein. Op 14 en 15 juli zal het grote Haringrockpodium het domein zijn van lokale muzikanten waarbij een aantal grote namen aan wordt toegevoegd.

Welke bands staan er dit jaar op het programma?
Vrijdag: Company of Dreams, Elbee, Cover the Cage uit Katwijk. Daarbij worden de headliners toegevoegd als Rootsriders – Europa's beste Bob Marley tribute band- En Dilana Smith, bekend van The Voice of Holland waar ze het ver schopte. Dilana Smith zal samen met haar dochter River ook voor een meet & Greet te zien zijn op zaterdagmiddag tijdens de vrijmarkt.

Zaterdag: Refill classic rockband, Ludwig, Half om, Kakafonix en een DJ rockshow uit Katwijk. De headliner is niemand minder dan Barry Hay (Golden Earring) met zijn Flying V Formations. Barry zingt hierbij ook de classic rock songs van de Golden Earring. Echter heeft de organisatie nog een zeer verrassende headliner aangetrokken dit jaar. Hier zullen wij alleen niet mee naar buiten komen in de media. We willen dit graag zoveel mogelijk als cadeautje houden. Wel adviseert de organisatie om op zaterdag vroegtijdig naar het festivalterrein te komen want vol = vol. Wij gaan om 15.00 uur al open voor het publiek. De eerste band begint al om 16.00 uur. Om 23.00 uur is het festival afgelopen. Daarna wordt iedereen nog getrakteerd op een vuurwerkshow vanaf het strand.

Ook dit jaar verbindt Haringrock zich weer met een goed doel. Het campagneteam van Huntington heeft zich hiervoor aangemeld om samen met Haringrock weer leuke acties op touw te zetten. We hopen dan ook dat er andere organisaties en instellingen zijn die samen met ons weer een leuk bedrag op willen halen. Hebben jullie zo'n idee, meld je dan aan via de website. Kijk ook voor meer informatie op www.campagneteamhuntington.nl

De organisatie is nog op zoek naar sponsors. Zakelijke partijen die hun naam willen linken met Haringrock dat zelfs in de nationale agenda's en in Europa's grote festivalmagazines mag staan. Bezoek www.haringrock.nl voor meer info over de organisatie en het programma.