Foto: PR
Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Kom naar liveshow van RTV Katwijk

live n Iedereen in Katwijk kan het gaan meemaken: de live-opnames van de gloednieuwe tv-show 'Katwijk live' die RTV Katwijk vanaf volgende maand gaat uitzenden.

RTV Katwijk draait er niet meer omheen maar lanceert op 25 maart een nieuwe recht toe recht aan liveshow.

Onder de naam 'Katwijk live' gaat er een tv-programma de lucht in bomvol actuele onderwerpen, muziek, spelletjes, leuke gasten en meer. Dat belooft een elke keer weer een mooie actuele, maar vooral ook gezellige uitzending te worden.

Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe een live programma eigenlijk gemaakt wordt? Geef u dan op voor een gezellig avondje uit bij RTV Katwijk en woon onze eerste liveshow bij als publiek. Voorafgaand aan het programma krijgt men een kijkje achter de schermen bij de lokale omroep, daarna kunt u onder genot van een hapje en een drankje genieten van de liveshow.

Aanmelden kan via het formulier op www.rtvkatwijk.nl/tickets. Na bevestiging per mail krijgt men de toegangskaarten toegezonden. Men is dan op 25 maart welkom tussen 17.00 en 17.30 uur in de studio. De liveshow begint om 18.00 uur en duurt maximaal 2 uur.