De wijkregisseurs Ton den Butter en Richard Onstenk reikten de prijzen uit an de winnaars van de kerstboominzameling. | Foto: PR
De wijkregisseurs Ton den Butter en Richard Onstenk reikten de prijzen uit an de winnaars van de kerstboominzameling. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Winnaars loterij inzameling kerstbomen

Snippers n Dit jaar zijn maar liefst 5500 kerstbomen door kinderen naar inzamelplaatsen gebracht. De ingezamelde bomen in Katwijk en Rijnsburg worden versnipperd. Dit versnipperde hout wordt gebruikt voor het aanleggen van bospaden of dient als ondergrond in speeltuinen. De Valkenburgse kerstbomen zijn traditioneel verbrand.

Op woensdag 4 januari konden de bomen worden ingeleverd voor lootjes. Elk lootje leverde € 0,20 korting op bij Intertoys en Top1Toys in de maand januari. Behalve korting maakte je ook kans op 1 van de 5 cadeaubonnen ter waarde van € 25.
De prijsuitreiking van de kerstboomverloting vond dit jaar plaats op 25 januari jl. Wijkregisseurs Richard Onstenk en Ton den Butter feliciteerden de volgende prijswinnaars: Mees Lems, Matthijs Krösschell, Florentine en Carolijne Ayre en Flyn Schild.