Voor kinderen tot 6 jaar is er op 3 februari de voorstelling Walvissst in de hoofdbibliotheek. | Foto: PR
Voor kinderen tot 6 jaar is er op 3 februari de voorstelling Walvissst in de hoofdbibliotheek. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

'Walvissst…'

theater n Van woensdag 25 januari t/m zaterdag 4 januari is het weer tijd voor De Nationale Voorleesdagen: tien dagen voorleesplezier! Een echt voorleesfeest waar Bibliotheek Katwijk volop aan meedoet. Zo speelt Kindertheater Kaboem op vrijdag 3 februari om 10.30 uur de muzikale voorstelling 'Walvissst…' in de Hoofdbibliotheek.

De muzikale en zachtmoedige voorstelling 'Walvissst…' wordt opgevoerd door Kindertheater Kaboem en is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. De voorstelling is geïnspireerd op het Prentenboek van het Jaar 'De kleine Walvis' van Benji Davies en duurt ongeveer 35 minuten. Waar kun je een 'kleine' walvis verstoppen in huis? In een kast, onder je bed? Papa mag 'm niet vinden! Dan moet-ie vast en zeker terug naar zee! Maar die kleine walvis is mijn vriend! Een heerlijke voorstelling, vol gespetter en zee(mans)liedjes, over thema's als vriendschap en eenzaamheid.