Alle aanstaande bruidsparen kunnen ideeën opdoen voor hun mooiste dag. | Foto: PR
Alle aanstaande bruidsparen kunnen ideeën opdoen voor hun mooiste dag. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Bruidsbeurs in Huys te Britten op 4 februari

bruidsbeurs n Op zaterdag 4 februari houdt de Bruidshoek uit Leiden alweer voor de zevende keer Bruidsbeurs Katwijk in Huys te Britten. Deze beurs is inmiddels een begrip in Katwijk en omstreken en heeft al voor enorm veel gelukkige bruidsparen als leidraad gediend voor een geweldig huwelijk.

De Bruidshoek is vorig jaar voor de tweede achtereenvolgende keer verkozen tot beste bruidsmodezaak van Nederland en zal ongeveer 40 jurken op poppen tentoonstellen. Hier kan je op je gemak omheen lopen en alle vragen die in je opkomen stellen aan de medewerkers van de Bruidshoek zelf. Verder hebben we dit jaar wederom ontzettend enthousiaste standhouders die er alles aan zullen doen om er een gezellige beurs van te maken.


Tussen 10.00 en 16.00 ben je van harte welkom in Huys te Britten om je te laten inspireren. Bekijk prachtige jurken, kostuums of doe andere ideeën op voor het vervoer, uiterlijke verzorging, vakantie en nog veel meer!

Entree voor de beurs bij deze trouwlocatie is gratis. Alle aanstaande bruidsparen zijn welkom op 4 februari om tussen 10.00 en 16.00 om van hun huwelijk een droomhuwelijk te maken.

Huys te Britten, Noordduinseweg 17 te Katwijk.