Afbeelding
Foto: PR

Expositie gemeentehuis Katwijk

expositie n Ook in 2017 biedt de centrale hal van de gemeente weer exposities voor elk wat wils. In januari trapt het echtpaar Krijn Kuijt en Corry Kuijt-Klopper af. Er zijn schilderijen te zien in aquarel, olie en acryl. Daarnaast worden scheepsmodellen en quilts tentoongesteld.

Krijn en Corry hebben beiden vanaf hun jeugd getekend en zijn later verder gaan in het aquarelleren en schilderen. Ze hebben zich verder gespecialiseerd door zich te verdiepen in de kunst d.m.v. boeken, het bezoeken van musea en het volgen van lessen. Corry volgde een aantal jaren lessen op de academie in Sassenheim bij kunstenaar Dorte Rasmussen. Daarnaast volgde zij lessen in model- en portrettekenen bij Daniel Tavenier in Noordwijk.

De expositie van Krijn en Corry is van 5 t/m 30 januari 2017 te zien in het gemeentehuis van Katwijk, Koningin Julianalaan 3.


DC Dance - More than Dance!

veelzijdig n DC Dance is een gevestigde naam in Katwijk en omgeving. Wat DC Dance onderscheidt is dat het meer is dan een dansschool alleen.

Naast dans kun je er acteer- en zanglessen volgen. Ook dans gerelateerde sportlessen, zoals pilates, disco 30+ en fitdance zijn populair.

Naast al deze lessen is er ook een vooropleiding: de DC Academy. Getalenteerde kids worden daar klaargestoomd voor audities en eventuele vervolgopleidingen.

FUN and Family staan bij DC dance hoog in het vaandel. Een veilig tweede huis die een uitlaatklep biedt in een alom hectische en stressvolle maatschappij. Een creatief bolwerk waar iedereen mag zijn wie hij is en zichzelf volledig kan ontwikkelen.

JIJ KUNT HET OOK: Dansen, Acteren, Zingen en sporten op muziek! 7 tot en met 14 januari 2017 heeft DC Dance een open week. Alle lessen gratis. Come JOIN the Family!.