Voor de Katwijkse Zeeverkenners is winterseizoen weer begonnen. | Foto: PR
Voor de Katwijkse Zeeverkenners is winterseizoen weer begonnen. | Foto: PR Foto: PR

Zeeverkenners gaan het winterseizoen in!

winterseizoen n De dagen worden korter en de nachten worden langer, de temperatuurmeter heeft ondertussen al weer een paar keer de nul bereikt. Voor de Katwijkse Zeeverkenners betekend dit dat het vaarseizoen weer is afgelopen en dat het winterseizoen weer is begonnen.

De boten gaan weer de kant op en zullen door de oudste leden van de groepen voorzien worden van een verse laag verf, zodat ze in het nieuwe vaarseizoen tip top in orde zijn.

Ook de Julianawacht, een van de groepen van de Katwijkse Zeeverkenners, is alweer een aantal weken begonnen met hun winterseizoen. Terwijl de oudste jongens gaan beginnen met het botenwerken staat de rest van de groep een onwijs gaaf programma te wachten. Onder andere met een zeskamp, schaatsen, dagjes in duin en natuurlijk nog veel meer leuke dingen!

Elke zaterdag is de Julianawacht te vinden op en rond het Troephuis. Daarnaast zijn ze ook op vrijdagen actief met: instructies, gameavonden, EHBO, navigatie of zelfs fikkie stoken.

Ben jij iemand of ken jij iemand die dit ook gaaf lijkt? We zijn nog op zoek naar stoere jongens vanaf 10 jaar. Laat even een berichtje achter op julianawacht@gmail.com en dan laten wij weten wanneer je een keer kan komen kijken!