Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Evan Bogerd speelt in Vredeskerk

Orgel n Op vrijdag 18 november om 20.15 uur speelt Evan Bogerd een concert op het beroemde Bätzorgel van de Vredeskerk Baljuwplein 1.

Het programma omvat Bach , o.a. Concerto d-moll BWV 592 en Allein Gott in der höh sei ehr BWV 664; de sprankelende sonate van Mendelssohn nr. 3 ; Reger – Preludium en Intermezzo en de fantastische Toccata van Monikkendam- Nederlands componist.
Tot slot laat hij de concertgangers twee coupletten zingen na een uitgebreide improvisatie over een bekende psalm.
De entree bedraagt € 7,50. Jongeren tot en met 14 jaar hebben vrij toegang.


The Power of Silence

Stilte n Het thema van de jeugddienst op zondag 20 november in de Dorpskerk is The Power of Silence'.

Kunnen wij nog stil zijn met alle technologie om ons heen? Moeten wij nog stil zijn? Wil je meer weten over stilte kom dan naar deze interessante dienst. Deze jeugddienst zal ook in het teken staan van de jeugddiaconale actie. Het doel dat d.m.v. een collecte in de dienst, wordt gesteund is de organisatie 'Livingstone'. Het geld gaat gebruikt worden voor het opknappen van een school in Gambia. Ds. Cees Kant zal voorgaan. Kees Praise en Vrienden zorgen voor de muzikale begeleiding. Om 18.20 uur start de samenzang; de dienst begint om 18.30 uur.


Intocht Sint in Katwijk Binnen

intocht n Ook dit jaar heeft de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn in samenwerking met verschillende verenigingen en instanties weer een schitterend programma georganiseerd voor de ontvangst van Sint Nicolaas de kindervriend.

Op zaterdag 19 november komt hij aan met pakjesboot 48 bij de Turfmarkt met wel 50 Zwarte Pieten. Er zijn dak pieten, acrobaatpieten, fietspieten, strooipieten en kadootjespieten. Natuurlijk is ook paarde piet van de partij met Americo. Jullie zijn met je ouders, opa's en oma's vanaf 13.30 uur welkom op de Turfmarkt. Bij De Roskam krijg je lekkere chocolademelk. Na een show van Pandora zal de Sint welkom worden geheten, waarna de Sint met Americo in een feestelijke en muzikale optocht een rondrit door het dorp zal maken.