Senioren kunnen wandelen met Welzijnskwartier bij AV Rijnsoever. | Foto: PR
Senioren kunnen wandelen met Welzijnskwartier bij AV Rijnsoever. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Wekelijks wandelen bij AV Rijnsoever

wandelgroep n Alweer een jaar geleden startte AV Rijnsoever samen met Welzijnskwartier een wandelgroep op vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur specifiek voor 55+-ers.

Gezellig iedere week de wijk in, het strand op en bij wat natter weer gaat Wilma, de wandeltrainer allerlei oefeningen doen in de kantine, maar wandelen blijft het belang-rijkste. Inmiddels is de groep uitgegroeid naar gemiddeld tien wandelaars en betalen per keer. De mooie kantine is het ontmoetingspunt, de atletiekbaan lekker groot om te starten met de warming up en af te sluiten met een cooling down.

Een flinke wandeling maken is hoofdzaak en is ook het leukste. Lekker buiten, actief zijn en een stok achter de deur, dat is wat ons beweegt om iedere week te komen. Welzijnskwartier ondersteunt initiatieven bij de sportvereniging en is bereid om mee te denken op welke manier de sportvereniging meer seniorenvriendelijk kan worden.

Voor de wandelactiviteit kan men zich melden op vrijdagmorgen om mee te wandelen onder leiding van Wilma Ouwehand.

Wilt u meer informatie over andere sportmogelijkheden bij de sportverenigingen, of wilt u als sportvereniging meer seniorvriendelijke activiteiten opzetten, neem dan contact op met Welzijnskwartier. Men kan bellen met tel. 4033323 of mailen naar saskiakoster@welzijnskwartier.nl