Van links naar rechts: Robin, Marja, Bob, Sabrina en Jeffrey. | Foto: Piet van Kampen
Van links naar rechts: Robin, Marja, Bob, Sabrina en Jeffrey. | Foto: Piet van Kampen Foto: Cor de Mooy

Keurslager Owel viert jubileum in Hoornespassage

jubileum n Er is weer iets te vieren bij Keurslager Owel en zijn medewerkers. Deze maand is de zaak 12½ jaar in de Hoornespassage gevestigd. Onlangs werden ook diverse eigen bereide producten landelijk met goud bekroond en daar heeft hij heel veel positieve reacties van de klanten op gekregen.

Bob Owel begon zesendertig jaar geleden een slagerij in Leiden maar na zestien jaar kreeg hij de kans om zich in de Noordzeepassage te vestigen. Het was een stap die de ondernemer maakte. De verwachtingen waren hoog gespannen en ruim zeven jaar heeft Owel daar zaken gedaan. Toen de mogelijkheid zich voor deed om naar de Hoornespassage te verhuizen heeft hij die kans met beide handen aangegrepen en er nooit spijt van gekregen. 'Het is een succes geworden' lacht de succesvolle ondernemer bescheiden. 'Het gaat boven verwachting' zegt zijn dochter Sabrina die al vanaf haar dertiende een van de rechterhanden van haar vader is en een vertrouwd gezicht achter de toonbank. Ook Moeder Marja en broer Robin maken deel uit van het achttien man sterke vakbekwame team.


Met de tijd mee

Ruim anderhalf jaar geleden onderging de winkel een grondige verbouwing en kreeg een enorme facelift. Owel gaat met de tijd mee. Niet alleen vanwege de nieuwe uitstraling van de zaak maar ook met het assortiment. Eigen gemaakte soepen, broodjes en maaltijden. Vooral die laatste zijn een hit aan het worden. Dat de kwaliteit hiervan onberispelijk is werd nog eens duidelijk toen deze onlangs met goud werden bekroond. Steeds meer producten worden met minder zout bereid zonder aan kwaliteit en smaak te verliezen en ook kunnen de klanten er terecht voor glutenvrije producten. Gezonde en verantwoorde producten in een gezond bedrijf dat deze maand het 12½-jarig jubileum viert. Keurslager Owel, Hoornespassage 212.