Linda en Marcel zijn de nieuwe uitbaters van Sunset BLVD en The Comedy. | Foto: Piet van Kampen
Linda en Marcel zijn de nieuwe uitbaters van Sunset BLVD en The Comedy. | Foto: Piet van Kampen Foto: Piet van Kampen

Jong ondernemerspaar neemt Sunset BLVD en The Comedy over

n 'Dankbaar dat wij deze kans kregen'

overname n Sunset BLVD en The Comedy zijn gevestigde namen aan de Boulevard. Met ingang van begin deze maand zwaaien Linda en Marcel er de scepter in de beide horecagelegenheden. Het jonge paar heeft er veel zin en is zeer enthousiast. 'Het is mooi dat wij het vertrouwen van Jan en Cocky Schipper - de vorige eigenaars - hebben gekregen om de beide bedrijven voort te zetten'.

Door Piet van Kampen

Zowel Marcel als Linda hebben veel ervaring in de horecasector opgedaan. Het is een uitdaging voor hen om het succes van beide restaurants te continueren.

Marcel is de maƮtre du cuisine, de chefkok. Hij heeft zijn sporen verdiend in De Witte Raaf in Noordwijkerhout en het Hof van Holland in Noordwijk. Nu wil hij in Katwijk bewijzen dat goede maaltijden bereiden zijn vak is.

Linda was al een aantal jaren bekend met de rol als gastvrouw in Sunset BLVD. Voor haar dus een vertrouwde omgeving. Het is niet zomaar een stap die het paar heeft genomen.

Bij binnenkomst in Sunset BLVD valt direct op dat Marilyn Monroe met haar wapperende witte jurk is verdwenen. Ook de wand met het Hollywooddecor heeft een gedaantewisseling ondergaan. De nieuwe vloer straalt rust uit.

'Wij wilden er een nieuwe frisse wind door laten waaien' licht het ondernemerspaar de geslaagde aanpassingen van het interieur toe.

Voor het naastgelegen restaurant The Comedy zijn er nog voldoende plannen. De menukaart wordt aangepast en in beide bedrijven willen de nieuwe ondernemers zich onderscheiden door de gasten een goede prijs/kwaliteit verhouding voor te schotelen. 'We werken uitsluitend met dagverse producten' benadrukt Marcel. 'Ook gaan wij seizoengericht te werk. Dat is het mooie van dit vak. Onze gasten steeds weer verrassen'.

De medewerkers van de beide restaurants blijven allen in dienst. Dus kunnen Marcel en Linda met een goed gevoel en veel enthousiasme de toekomst tegemoet zien.