Danny van der Wilden voor zijn fraaie pizzazaak. | Foto en tekst: Piet van Kampen
Danny van der Wilden voor zijn fraaie pizzazaak. | Foto en tekst: Piet van Kampen Foto: Cor de Mooy

Domino's Pizza in de Badstraat geopend

pizza n Het is nog maar heel kort geleden – 31 oktober – dat Danny van der Wilden Domino's Pizza zijn fraaie pizzatoko in de Badstraat opende. Een zaak van deze tijd. Modern, gestileerd interieur en een batterij aan 'bezorgscooters' voor de deur. Passanten kunnen er figuurlijk niet omheen. Een aanwinst in een van de drukste winkelstraten in hartje Katwijk aan Zee.

De pizza is al een aantal jaren een ingeburgerd begrip als het om een snelle en smakelijke maaltijd gaat. Gemak dient de mens als deze gratis wordt thuis bezorgd. Afhalen kan natuurlijk ook maar om deze culinaire lekkernij ter plaatse te nuttigen is er volop gelegenheid. Het is soms moeilijk kiezen uit de vijfentwintig soorten die er op de menukaart prijken.


Begrip

Domino's Pizza is een wereldwijd begrip. Alleen in ons land zijn er ruim tweehonderd vestigingen. De nieuwste is er nu in de Badstraat waar eigenaar/franchisenemer Van der Wilden samen met in totaal dertig medewerkers er een succes van gaat maken.

'De eerste reacties van de klanten waren heel positief' glundert de jonge ondernemer. Hij heeft er duidelijk zin in. Danny heeft voldoende ervaring in de branche. Hij werkte ruim 8 jaar in Nootdorp en werd benaderd om de vestiging in Katwijk te gaan runnen. Met kennis van zaken in zijn bagage en de durf om te ondernemen nam hij de uitdaging aan. Hij werd vorig jaar tot de beste manager van de 200 Nederlandse Domino's Pizza filialen uitgeroepen. 'Daar ben ik best wel een beetje trots op' glimlacht hij bescheiden. Nu dus in Katwijk er succes van te gaan maken. Als franchisenemer heeft Van der Wilden wel de taak om volgens de formule van de keten te werk te gaan. Bestaande receptuur te hanteren, de basis van het succes van Domino's Pizza. Het is natuurlijk wel een kwestie van de producten op en top met verse ingrediënten te bereiden. De ondernemer staat er helemaal achter en heeft er vertouwen in. Mede aan de hand van de eerste positieve reacties van de klanten.

De zaak is van maandag t/m vrijdag van 12.00-22.00 geopend en op zaterdag van 13.00 tot 22.00 uur. www.dominos.nl