Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Allerzielen in de Joannes de Doper

allerzielen n De overledenen van het afgelopen jaar van de parochiekern van de H. Joannes de Doper worden in de viering van Allerzielen herdacht. Hun namen zullen worden opgelezen terwijl hun foto wordt geprojecteerd, een kaarsje wordt bij elke naam aangestoken en de nabestaanden kunnen het gedachteniskruisje met de naam van de overledene in ontvangst nemen.

Na afloop is er nog een kort samenzijn op het naastgelegen kerkhof waar eenieder ook de gelegenheid heeft om een speciaal lichtje voor Allerzielen bij het graf of de nis in de urnenmuur van hun overleden dierbare te ontsteken. Opdat we ze nooit zullen vergeten. De viering is woensdag 2 november in de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 en begint om 19.30 uur.

In deze viering zijn kapelaan Plavcic en gebedsleider Noordermeer de voorgangers. Het thema van de viering is 'Als het donker is'. Muzikale medewerking wordt verleend door het koor Cantemus. Het koor staat o.l.v. Niek van der Meij. Na afloop is er de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie elkaar te ontmoeten in de grote zaal van 'de kleine Joannes', gelegen naast de kerk.


Koffieochtend Andreas

koffie n In het Kerkhaventje is op dinsdag 8 november een koffieochtend. Als spreker is Marco van Delft uitgenodigd. Hij is pastoraal medewerker van 's Heeren Loo (Willem van den Bergh). Muzikale medewerking wordt verleend door 3 dames van de UNI, Er is inloop vanaf 9.15 uur met koffie en thee, Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur.


Inloopavond HCHWA-D

hchwa-d n In tegenstelling tot eerdere berichten, organiseert vereniging HCHWA-D op 10 november om 20.00 uur géén thema-avond, maar een inloopavond in De Roskam, Turfmarkt 2.

Op deze avond zal er verslag worden gedaan van het bezoek van twee leden van het bestuur aan een congres in Boston.
Voor allen die zich betrokken voelen of geïnteresseerd zijn, is er in de Roskam de gelegenheid om elkaar onder het genot van een kopje koffie te ontmoeten. Ook is er de mogelijkheid om eventuele vragen voor te leggen aan de bestuursleden. De avonden zijn laagdrempelig en informeel.