Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Familiemuseum in Katwijks Museum

Workshop n Op zaterdag 29 oktober houdt de Educatie Commissie van het Katwijks Museum een jeugd/familie activiteit in het museum aan de Voorstraat 46. De ochtend wordt gehouden van 10.00 tot 12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6-12 jaar en een (groot)ouder, tante of oom. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50.

Er wordt een familiemuseum gemaakt. Eerst wordt er gezocht naar families in het museum en vervolgens gaan de kinderen knutselen, tekenen en schilderen rondom de eigen meegebrachte foto's van familieleden. Dus denk alvast na wat hun liefhebberijen zijn zodat je samen met jouw familielid een mooi werkstuk kunt maken.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij educatiekatwijksmuseum@gmail.com t.a.v. Jeannette de la Parra.


Koffieochtend Dorpskerk

Mediation n Vrouwenochtenden Dorpskerk houdt op woensdag 26 oktober een koffieochtend in Het Dorpshuis.

De spreekster is Jeanine Geijtenbeek, familiemediator. Zij heeft haar eigen praktijk in Leiden waar zij mensen begeleidt in conflictsituaties binnen de familie. Het thema van deze ochtend is 'Hoe gaan we om met conflicten in familie en huwelijk?' Zanggroep Immanuël komt zingen. Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur; inloop vanaf 9.00 uur.


Kringavond Naomi

HERDER n Voor de kringavond van Vrouwenkring Naomi op 26 oktober is mevr. Van der Meij van 'De Goede Herder' uitgenodigd. Zij zal een presentatie geven over het thema 'Op weg met de herder'.

Het werk van een herder wordt via diverse invalshoeken belicht, ook het werk van de Gòede Herder.
Alle dames zijn weer welkom. Vrouwenkring Naomi heeft geen drempel, er wordt geen contributie geheven. Op elke kringavond wordt er gecollecteerd voor het goede doel en de onkosten. De activiteiten van deze kring vinden plaats in de grote zaal van de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64. Vanaf 19.30 uur is de koffie klaar. Het programma duurt van 20.00 tot ca. 22.00 uur.