Vrijdag is de kerkenveiling van de RK kerk. | Foto: PR
Vrijdag is de kerkenveiling van de RK kerk. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Kerkenveiling in Kleine Joannes

Veiling n Op zoek naar een gezellige avond met vele bekenden, waarbij u ook het goede doel kunt steunen, dan bent u van harte welkom op

De 113e kerkenveiling van parochiekern H. Joannes de Doper wordt gehouden op vrijdag 14 oktober om 20.00 uur in de Kleine Joannes aan de Kerkstraat 68.

Piet van Dijk, de man die alle mondhoeken omhoog laat gaan van jong tot oud(er), zet een 234 kavels in de verkoop. Men kan een financieel steentje bijdragen door te bieden en te kopen, maar binnenkomen verplicht tot niets.

Voor alle gasten is er gratis koffie of thee bij aankomst. Wie wil meebieden, kan een biedbordje bij de organisatie opvragen. Een greep uit de kavels: rondleiding Katwijks Museum vijftien personen, vispakketten, bloembollen, paaskaars uit de kerk van 2015, diverse flessen met zeer uiteenlopende vloeistoffen, dartbord, grote planten, tassen levensmiddelen en nog veel meer.

De opbrengst van de jaarlijkse kerkenveiling wordt elk jaar benut om speciale doelen te realiseren. Voor deze veiling zijn dat de gedeeltelijke bekostiging van een nieuw orgel en verbetering van de live ontvangst thuis van de vieringen in de kerk, maar natuurlijk ook om terug te beluisteren.