De Katwijkse Damclub verlegt de verenigingsavonden naar de dinsdag. | Foto: PR
De Katwijkse Damclub verlegt de verenigingsavonden naar de dinsdag. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

KDC speelt voortaan op de dinsdag

Dammen n De afgelopen 25 jaar heeft de Katwijkse Damclub altijd op woensdag haar clubavond gehad, maar met ingang van het nieuwe seizoen, 6 september, zal KDC op dinsdagavond gaan dammen. Een hele verandering waar de vaste leden vast wel aan zullen moeten wennen.

Wel blijft de damclub nog steeds te vinden in het gebouw van wijkvereniging NNO, 't Zandgat, aan de E.A. Borgerstraat.

We beginnen de eerste avond met een sneldamtoernooi.
De ideale gelegenheid voor mensen die geen lid zijn om een keer met onze gezellige vereniging kennis te maken en te kijken of ze het spelletje nog een beetje in de vingers hebben.
Of voor mensen die al lid geweest zijn en voor wie de woensdag slecht uitkwam.

De jeugd traint van 18.45 tot 19.45 uur en om 20.00 uur beginnen de senioren. Wie deze avond mee wil doen, moet ervoor zorgen voor acht uur binnen te zijn.

Kijk voor meer informatie eens op www.damclubkdc.nl of bel met de voorzitter: Jack van der Plas op tel. 06-42456851.


Fancy Fair bij KBC

Badminton n De Katwijkse Badminton Club organiseert ook dit jaar weer een fancy fair. De badmintonclub uit Katwijk zet zaterdag 3 september haar deuren open. Iedereen is welkom in Sporthal Rijnsoever van 10.00 tot 15.30 uur.

Bij deze fancy fair is echt van alles aanwezig. Naast het verkopen van diverse tweedehandsspullen is er ook een springkussen aanwezig voor de kinderen en worden er voor ieder die wil heerlijke saté en hamburgers gebakken van Keurslagerij Timmers.

Naast de fancy fair opent KBC ook de deuren van de sporthal zelf. Iedere zaterdagochtend speelt de jeugd van de Katwijkse Badminton Club vol enthousiasme de snelste racketsport van de wereld! 3 september is het ook jou kans op de gehele ochtend het badminton zelf uit te proberen! Van 09:00 – 12:00 kun je de sporthal inlopen en zelf proberen een aantal shuttles te slaan.

Voor wie zaterdag 3 september niet uitkomt, maar toch het badminton eens wil uitproberen: bij KBC badmintonnen de senioren iedere maandagavond vanaf 19.30 uur en de jeugd iedere zaterdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur in Sporthal Rijnsoever. Iedereen mag vrijblijvend 3 keer komen proberen.
Meer informative via promotie.kbc@gmail.com of ga naar www.kbckatwijk.nl


Zumba in 't Zandgat

Zumba n Iedereen wil graag bewegen en calorieën verbranden maar het moet vooral leuk zijn om te doen. Zumba is hierbij een uitkomst. Je bent een uur intensief bezig maar hebt dit helemaal niet door. Daarnaast kan iedereen zijn eigen tempo aanhouden. Zumba gaat vooral om het lekker bezig zijn en de lessen hebben daarom ook een hoog fungehalte.

De lessen worden verzorgd door Jennifer van Jennifer4dance en zij is een gecertificeerd zumba-instructrice. Jennifer geeft al vele jaren zumbalessen op diverse locaties in de regio.
Er wordt uitsluitend gewerkt met 10-rittenkaarten voor 50 euro dus men zit niet vast aan een abonnement of inschrijfgeld. Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis.
De lessen zijn op woensdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Het nieuwe seizoen start weer op 7 september. De leslocatie is wijkgebouw Noord/ Noord-Oost aan de E.A. Borgerstraat 58.
Aanmelden of meer informatie via info@jennifer4dance.nl of tel. 06-25076105.


Aanmelden voor busreis NNO

reisje n Het opgeven voor de busreis naar Giethoorn en Elburg op 21 september kan op dinsdag 6 en 13 september van 10,30 tot 16,15 uur in het wijkgebouw van N.N.O. aan de E:A: Borgerstraat.