Van 30 juli tot en met 7 augustus organiseert Skuytevaert weer een bruisende familieweek. | Foto: PR
Van 30 juli tot en met 7 augustus organiseert Skuytevaert weer een bruisende familieweek. | Foto: PR Foto: PR

Bruisende watersport-week bij Skuytevaert

watersport n De zon schijnt, de wind waait het is weer tijd voor een mooie week watersport.

Bij Skuytevaert, de grootste watersportvereniging van de Nederlandse kust, wordt in de week van 30 juli tot en met 7 augustus weer de familieweek georganiseerd. Waar er vroeger alleen gevist en gezeild werd, vind je nu een breed scala aan watersporten die beoefend worden.

programma

Tijdens de familieweek is er weer een uitgebreid programma. Naast onze zeil- en viswedstrijden is er een watersportweek voor de jeugd. Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 augustus kunnen de jongeren van 11 tot 18 jaar gaan golfsurfen, raften, bodyboarden, suppen, zeilen, powerkiten en vissen. Een zeer uitgebreid programma, dit wordt georganiseerd in samenwerking met Surfschool Katwijk. Er zijn voor deze activiteit nog enkele plaatsen vrij. Voor informatie kunt u een mail sturen naar jeugdzeilen@live.nl.

Staat er wat meer wind, dan komen onze kitesurfers in actie. Voor de jongeren worden er clinics georganiseerd en bij voldoende wind een downwinder. Ook is er op dinsdag 5 augustus een kite simulator waarmee je op het droge het gevoel van kiten kunt ervaren.

Naast al deze sportieve activiteiten zijn er genoeg sociale activiteiten. De gehele week is onze tent geopend, zodat u een kijkje kunt nemen bij deze activiteiten. Verder zijn de avonden gevuld met Bands, Quiznight, kaartavond, Shanty-avond, een barbecue-avond en op donderdag zelfs Rrrrrollend Skuytevaert. Kom gezellig even langs.

Een totaaloverzicht van de activiteiten is te vinden op www.skuytevaert.nl.