Michaela Hornsveld-Heide (links) ontvangt uit handen van Stefan & Sandra van As en Annemarie Guijt haar gewonnen prijs.  | Foto: PR
Michaela Hornsveld-Heide (links) ontvangt uit handen van Stefan & Sandra van As en Annemarie Guijt haar gewonnen prijs. | Foto: PR Foto: PR

Eerste prijs win-actie DIT! is Katwijk 2016 uitgereikt

actie n De marketingcampagne DIT! is Katwijk is weer in volle gang. Er zijn nieuwe promotievideo's gemaakt, de website kreeg een make-over en er werd een nieuwsbrief ontwikkeld. Voor degenen die zich voor deze nieuwsbrief inschrijven, zijn er deze hele zomer mooie prijzen te winnen! In juni werd er een verblijf in een strandhuisje verloot. Meer dan 500 mensen schreven zich in, waaronder Michaela Hornsveld. Zij was de gelukkige winnaar van deze mooie prijs en mocht daarom op 6 juli de felbegeerde cheque in ontvangst nemen.

De van oorsprong Duitse kon het bijna niet geloven toen ze te horen kreeg dat zij een verblijf van een midweek in een strandhuisje van Surf & Beach had gewonnen. Michaela en haar man en stiefzoon wonen nog niet zo lang in Katwijk; wel vierden zij hier jarenlang vakantie op vakantiepark Noordduinen. Zij werden verliefd op het kustdorp en besloten naar Katwijk te verhuizen.

blije winnaar

Michaela kende de campagne DIT! is Katwijk al langer en is vooral fan van de video's. De nieuwsbrief leek haar handig om op de hoogte te blijven van de vele activiteiten die in Katwijk plaatsvinden, dus schreef ze zich in. Dat ze won was een aangename verrassing. "Ik win eigenlijk nooit iets! En dan nu zo'n prachtige prijs. Slapen op het strand, wie droomt daar niet van?"

veel reacties

Michaela ontving de prijs uit handen van Stefan en Sandra van As van Surf & Beach en van Annemarie Guijt van Katwijk Marketing. Annemarie Guijt is blij met het succes van de win-actie. "We hadden wel gedacht dat we veel reacties zouden krijgen, maar zó veel… Heel leuk dat de winnaar dan zo'n mooi achtergrondverhaal heeft: iemand die zo'n groot fan van Katwijk is, dat zij hier zelfs naartoe verhuisd is! Maar we hopen nog meer mensen blij te maken; de hele zomer geven we vakanties in Katwijk weg. Komende week maak je bijvoorbeeld nog kans op een vakantie op een camping naar keuze in Katwijk en daarna weer een nieuwe prijs!"

nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van DIT! is Katwijk zijn de nieuwste video's te vinden en worden tips gegeven over evenementen, activiteiten of gewoon een leuk dagje uit in Katwijk. Inschrijven kan eenvoudig via de website www.ditiskatwijk.nl.

Meer informatie over de win-actie en de campagne DIT! is Katwijk? Neem contact op met Annemarie Guijt van Katwijk Marketing via telefoonnummer (071) 303 07 07. Altijd op de hoogte blijven van het leukste nieuws uit Katwijk? Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en volg DIT! is Katwijk op Twitter of Facebook.