Winnaar van de maand juli is Gijs van Duijn. Wilt u ook een prachtig boeket winnen? Ga dan naar onze Facebookpagina en like ons of kom langs in ons tuincentrum aan de Rijnstraat 141.  | Foto: PR
Winnaar van de maand juli is Gijs van Duijn. Wilt u ook een prachtig boeket winnen? Ga dan naar onze Facebookpagina en like ons of kom langs in ons tuincentrum aan de Rijnstraat 141. | Foto: PR Foto: PR

Boeket van de maand juli

Uiver n De heer Gijs van Duijn is al bijna een jaar mantelverzorger voor zijn vrouw Dikkie van Duijn, waarmee hij al ruim 47 jaar getrouwd is.

De wat oudere Katwijkers zullen hem nog wel kennen van het voetbalveld bij KRV (nu fc Rijnvogels), waar hij tot ongeveer 1998 vaak te vinden was als trainer van een elftal, als scheidsrechter en natuurlijk ook als voetballer.

Als hobby fokt hij al jaren konijnen en showt ook ieder jaar zijn mooiste dieren op tentoonstellingen van kleindierenvereniging Kopluko. Bij de kleindierenvereniging zorgt hij dat tijdens vergaderingen en tentoonstellingen een ieder wordt voorzien van een drankje of een hapje. En naast konijnen heeft hij ook nog wat kippen rondscharrelen voor de overheerlijke eitjes.

Verder is hij nog regelmatig te vinden in zijn moestuin.