Eye Wish Opticiëns aan de Princestraat heeft een erkenning voor goed ondernemerschap ontvangen. | Foto: PvK
Eye Wish Opticiëns aan de Princestraat heeft een erkenning voor goed ondernemerschap ontvangen. | Foto: PvK Foto: Cor de Mooy

Eye Wish Opticiëns valt weer in de prijzen

Optiek n Eye Wish Opticiëns aan de Princestraat bestaat deze maand vijf jaar. Voor de tweede keer werd het bedrijf beloond met een Award, een erkenning voor goed ondernemerschap. De gebroeders Bas en Maarten van Beek zijn dan ook terecht zeer trots op deze onderscheiding.

Door Piet van Kampen

Nadat twee jaar geleden de zaak tot de beste van de 250 Eye Wish-vestigingen in Nederland werd bekroond, volgde dit jaar weer een onderscheiding. Het is nu de trofee van de beste winkel van Midden en West Nederland. Bas van Beek legt uit waarom deze onlangs pas werd uitgereikt. 'Het is een landelijke actie en daar doen alle winkels aan mee. Pas later wordt de uitslag bekend dus eigenlijk is het een resultaat dat vorig jaar werd behaald. 'We scoorden een 8,7 en kwamen dit keer slechts 0,15 punt tekort om weer de beste van Nederland te worden maar daarom zijn we er niet minder blij om' glundert Van Beek.


Enquête

De ondernemer die samen met broer Maarten eigenaar van de zaak is legt uit hoe een en ander in z'n werk gaat. 'Het is een landelijke standaardprocedure dat de klanten die bij een Eye Wish-vestiging zijn geweest via e-mail een enquêteformulier thuis krijgen gestuurd. Daarop staan dertig punten waarop zij de winkel, het vakmanschap, de service en de klantvriendelijkheid kunnen beoordelen. Daar komt dan een score uit en met de 8,7 zijn wij uiteraard zeer blij'. En met dat 'wij' bedoelt hij het team waarvan naast Bas, Maarten ook Diana en Ria deel uitmaken. 'Het is vooral de liefde en de passie voor het vak anders bereik je dit niet' weet Bas. Hij kan dan ook met bijzonder veel enthousiasme over het beroep vertellen. De tevreden ondernemer dankt bij deze dan ook de klanten die zoveel vertrouwen en waardering voor hun winkel hebben getoond.